24 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ TRX 60' | Yava Fitness Centers
24 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ TRX 60'

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRX

Πρόκειται για έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές.
Αποτελεί ένα πολύπλευρο όργανο γυμναστικής, με τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (σε τρεις διαστάσεις) λειτουργικής προπόνησης(functional training), οι οποίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος.

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο το σώμα. Αλλάζοντας την κλίση του σώματος, μεταβάλλεται ταυτόχρονα και ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων που γίνονται με την βοήθεια του ιμάντα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το άνοιγμα των ποδιών.

Όσο μεγαλύτερο το άνοιγμα, τόσο αυξάνει και ο βαθμός δυσκολίας της άσκησης.

Η ποικιλία των ασκήσεων είναι πολύ μεγάλη (παραπάνω από τριακόσιες αερόβιες και δυναμικές). Το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των ασκήσεων βρίσκεστε ουσιαστικά στον αέρα και κρατιέστε μόνο από τον ιμάντα, έχει τα μέγιστα οφέλη στην δύναμη, την ισορροπία και την μυϊκή μάζα.

 

ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος προπόνησης, αυξάνεται η δύναμη του κορμού και ιδιαίτερα των κοιλιακών και ενισχύεται η αντοχή των αρθρώσεωνχωρίς αυτές να επιβαρύνονται. Οι περισσότερες ασκήσεις που γίνονται με την βοήθεια του TRX μάλιστα, εμπλέκουν παραπάνω από μία μυϊκή ομάδα, επομένως μεγιστοποιείται η καύση λίπους και η μυϊκή υπερτροφία.

24 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ TRX 60' ΜΟΝΟ ΜΕ

300€